Beste klant,
 
Hierbij delen wij u mee dat het voortaan helaas niet meer mogelijk is om nieuwe collecties te bestellen.
 
Als klant kunt u blijven rekenen op onze gebruikelijke kwaliteit en service en wij verzekeren u dat u uw collecties op uw gebruikelijke tempo zult kunnen blijven aanvullen.
 
U kunt uw collecties nog steeds heel eenvoudig beheren via uw Klantenpagina. Het is simpel: op uw factuur vindt u uw klantnummer en uw naam terug; geef deze hieronder in. Onze groep, De Agostini, zal nieuwe collecties blijven ontwikkelen en de modellen en maquettes zijn beschikbaar op de website van ModelSpace, www.model-space.com, dé website voor alle liefhebbers van modelbouw en verzamelminiaturen. Wij raden u met veel plezier hun producten aan. Klik op de onderstaande banner om rechtstreeks naar hun website te gaan.
 
Wij willen u hierbij graag bedanken voor uw vertrouwen en klantentrouw.
 
Editions Atlas.
 
Heeft u een account?
Meld u aan!
Eerste bezoek?
Maak met enkele muisklikken uw account aan!

* Verplichte velden

De verbinding is mislukt.

Bent u uw e-mailadres vergeten?
Om u het e-mailadres te kunnen geven dat bij het openen van de Klantenpagina werd geregistreerd, vragen we u om de informatie hieronder in te vullen. Die informatie zal ons toelaten u te identificeren.
Veelgestelde vragen
Waar vind ik mijn klantnummer?
Uw klantnummer bevindt zich bovenaan links op de factuur bij uw pakje. Het bestaat uit 9 cijfers voor de "/".
Bent u uw paswoord vergeten?
Gelieve het e-mailadres op te geven dat u gebruikt om in te loggen op uw klantenpagina. We sturen een e-mail naar dit adres, die u toelaat uw paswoord opnieuw in te stellen!

Uw winkelmandje

Artikel

hoeveelheid

prijs

Supp.

Totaal excl. levering

Leveringskosten

Totaal